Wednesday 22 July 2015

Broj 3


Osobe čiji je finalni datum rođenja 3 standardno su skloni da si kompliciraju život, dosta puta se teško realiziraju, oni bi uvijek nešto a ne znaju ni sami šta to. Nerjetko imaju potrebu ka laganju i glumi, posebno ženski pripadnici. Teže biti provokativni, zbog želje da budu primjećeni, što je odraz nedostatka samopouzdanja, samokontrole ali i znak površnosti. 

Naglašeno su emotivni, zaljubljivi, i uživaju u pažnji partnera. Osoba ovog broja sposobna je na žrtvu i da bude oslonac osobi koju voli. Međutim, egoizam im nije stran jer si dopuštaju u vezi ili braku određenu slobodu, koju ne odobravaju partneru. Imaju strah od samoće. Plodni su.

Trojke su uglavnom uspješne u poslu, karijera im je vrlo bitna. Zapravo, novac im daje osjećaj sigurnosti, čemu oni stalno teže. Vole biti neovisni, naročito poslovno. Njihove negativne karakteristike su nedostatak razumijevanja, empatije, nevjera, povodljivost. Niži tip osobe u broju 3 je sklon laganju, pretvaranju, dominaciji.

Trojka je broj čovjeka – on posjeduje duh, dušu i tijelo. Ovaj broj predstavlja javne ustanove, političke stranke, najavljuje velike mitinge ili proteste, naročito ako se nađe u blizini nekog negativnog broja.